ROLSTOEL ROLLATOR ZINGER
Een Zinger elektrische opvouwbare lichtgewicht rolstoel Huren of Leasen. 053-4363600

Alle informatie over de nieuwe unieke elektrische rolstoel Zinger (Foto's Hier en ook de (accessoires)

zinger

Wij zijn er trots op u de meest comfortabele, handige en veilige elektrische rolstoel te kunnen presenteren en u over alle mogelijkheden, technische gegevens en gemak te informeren.
 Met slechts 18,5 kilo is de Zinger wereldwijd de lichtste opvouwbare zitscooter/rolstoel. Met een snelheid van  kilometer per uur kunt u met de Zinger wel 13 kilometer rijden. Hij draait op zijn plaats gemakkelijk en vlot tot 360 graden om, u kunt hem binnen een paar seconden opvouwen om hem bijvoorbeeld in de kofferbak van uw auto te zetten en hij is overal te gebruiken. In het park, in de stad, thuis, in het winkelcentrum; u bent altijd snel, veilig en comfortabel op weg.

De Zinger is een innovatief vervoermiddel uit Amerika, dat een mooi model met optimaal comfort combineert. De ontwikkelaars over de Zinger: “De gemakkelijkste oplossingen zorgen voor de beste innovaties. Wij hebben vastgesteld dat traditionele elektrische rolstoelen en Electro scooters onnodig complex, onhandig en zwaar zijn. Daarom hebben wij de meest slimme, eenvoudige en comfortabele rolstoel ontwikkeld.”
          **
Nu verkrijgbaar bij Scootmobielshop Enschede. Voor Euro 2275,00
Technische gegevens van de Zinger elektrische rolstoel.

Totaalgewicht
Afmetingen L x B x H
Ingeklapt L x B x H
Afmetingen zitting L x B
Hoogte zitting
Snelheid (variabel in drie categorieën)


Actieradius
Draaicirkel
Motor
Framemateriaal
Accu
Oplader
Stuur- / remsysteem
Voorwielen
Achterwielen
Steunwielen
Max. gewicht gebruiker
Modellen (kleur)
Garantie
38 lbs (17,5 kg) (inclusief accu)
31’’ x 25’’ x 37’’ (785 x 645 x 935 mm)
38‘’ x 25‘’ x 10’’ (955 x 645 x 250 mm)
13’’ x 16.5’’ (330 x 420 mm)
19’’ (485 mm)
Langzaam( leermodus):  1,5 km/h
Gemiddeld: 5 km/h
Snel: 9,5 km/h
13 km
710 mm
36 V DC. motor met borstels, 250 W, 7 A
Aluminium 6061
36 V, 6,6 ampèreH, 240 wattH, lithium-ion
2,1A voor , autom. (voll. geladen 3,5 uur)
Regelsysteem met mech. tractie op band
Massief polyurethaan, 6 inch, niet-afgev.
Luchtbanden, 9 inch, niet-afgevend
50 mm, massief
120 kg
Groen, Zwart, Grijs/Zilver
Eén jaar (banden uitgezonderd)

Op je gemak de folder bekijken.. Download hem HIER
We hebben een speciale foto pagina gemaakt waar u alle gemakken op foto's kunt zien. Tevens ziet u hier de accessoires en uitbreidingen voor de Zinger.
KLIK HIER EN BEKIJK ALLES
Download hier Gebruiksaanwijzing, handboek ZINGER

Attentie... Let op..... Vanaf nu te koop de Unieke Zinger Rolstoel...

De lichtste opvouwbare elektrische rolstoel, Gemakkelijk bestuurbaar, Opvouwen in een paar seconden, Past in elke auto, Ruime actieradius,  Mag mee in het vliegtuig en trein. Met slechts 18,5 kilo is de Zinger wereldwijd de lichtste opvouwbare zitscooter/rolstoel. Met een max. snelheid van 10 kilometer per uur kunt u met de Zinger wel 13 kilometer rijden. Hij draait op zijn plaats gemakkelijk en vlot tot 360 graden om, u kunt hem binnen een paar seconden opvouwen om hem bijvoorbeeld in de kofferbak van uw auto te zetten en hij is overal te gebruiken. In het park, in de stad, thuis, in het winkelcentrum; u bent altijd snel, veilig en comfortabel op weg......De Zinger is een innovatief vervoermiddel uit Amerika, dat een mooi model met optimaal comfort combineert.  “De gemakkelijkste oplossingen zorgen voor de beste innovaties. Wij hebben vastgesteld dat traditionele elektrische rolstoelen en Electro scooters onnodig complex, onhandig en zwaar zijn. De meest slimme, eenvoudige en comfortabele rolstoel ter wereld, nu bij ons te koop.” Probeer hem bij ons uit.
Of huur of lease de zinger rolstoel bij de officiële dealer van Nederland...
meer info ...
KLIK HIER

Nieuw: De Unieke Zinger Rolstoel NU OOK MET ACHTERLOOP KIT ( DUW KIT) Uw partner kan zich zelf niet verplaatsen en heeft iemand nodig die de rolstoel duwt. Dit is voor veel mensen erg zwaar en vermoeiend vooral bij de grotere afstanden Wij bieden nu de Unieke Zinger Rolstoel opvouwbaar aan met achterloop kit (elektrische duw ondersteuning)
Loopsnelheid zelf instelbaar 1.5 km/ 6 km/ 9.5 km en achteruitloop functie
Ondanks deze extra functie blijft de zinger opvouwbaar en licht circa 19.5 kilo
Meerprijs voor deze functie
Achterloop Kit (Duw Kit ) Euro 260.= +Montage Euro 85.= Totaal 345.= incl. Btw Totaal aanschaf Standaard Zinger euro 2275.= + achterloop Kit incl. montage Euro 345.= Totaal Euro 2620.= incl. Btw Gratis levering in Nederland door eigen koerier

Alles over onze grote voorraad modellen rolstoelen en rollators.

schelpen

U vind in onze winkel/showroom/werkplaats een super grote voorraad rolstoelen, rollators en scootmobielen. Alle modellen en uitvoeringen rolstoelen en rollators (lichtgewicht, opvouwbaar, elektrisch, enz.) en in tal van kleuren rolstoelen zowel nieuw als gebruikt (tweedehands). Natuurlijk kunt u in alle rust proberen en proefritten maken. Probeer ook de unieke Zinger rolstoel uit. Naast de genoemde producten hebben we ook driewiel-fietsen (ook met trapondersteuning). We beschikken over een ruime werkplaats (garage) zodat we ook reparaties en onderhoud en service kunnen uitvoeren. Bezoek ons en u zult versteld staan van de grote keuze in loophulp middelen. Bestellen of meer informatie... gebruik het bestel/informatie formulier HIER en vermeldt bij bestellingen altijd de product code. 

Direct Contact:
Bel 053-4363600

scootmobielshop enschede
Scootmobielshop
Hengelosestraat 116
7514AK Enschede

Wij hebben een aantal gebruikte (tweedehands) rolstoelen in voorraad vanaf Euro 175,00

BEL 053-4363600

Officiële dealer Nederland voor de Unieke Zinger Rolstoel

© 2022 rolstoel-rollator.nl/span> rolstoel-rollator.nl sitemap